9 septembrie 2009

Oana Querida Buzuca Zavoranu

"Tuuuuuh
Esti soarele meeeeeu
Esti viata meaaaaa
Esti aerul
Pe care il respiiiiiiir "

Eiii, va suna cunoscute versurile ?? :D:D:D Asadar, .... mult prea iubita noastra interpreta este ...... Oana Querida Buzuca Zavoranu !!

Debutul ei in televiziune a fost cam acu 3-4 ani cand isi incerca atingerea gloriei cu emisiuni de 2 lei de pe programul 2. Ce vremuri !! Ce toalete !! Ce tinute europene !!

Revenind in prezent, ea a reusit sa atinga o cota mult mai mare de popularitate datorita stilului ei de a fi ... jucand in telenovela "Numai iubirea" si aparand in diferite emisiuni, unde, bineinteles, s-a facut de tot cacatul ... (scuzati expresia) ... :D

Cand te gandesti la aceasta "doamna" (cum ea singura s-a declarat) este imposibil sa nu-ti amintesti si de intamplarea de la filmarea unui nou album, fericita fiind, deoarece la precedentul videoclip "regizorul nesimtit n-a vrut sa-l filmeze pe motanul martzafoi" ... Vaaai !! :)) Si cum spuneam ... ptr filmarea noului videoclip ii pregateste intrarea in scena si motanului, pe care l-a imbracat ... : spunand: "Asta este un prim outfit cu care vom filma. Toata ziua am stat si ne-am recules in cabina. Ne-am adunat fortele pentru ca noi suntem o mare vedeta" ... Concluzia? Poi atunci cand stapana e dusa cu pluta, de tras are tot animalutzul ... :(

Pe cand a fost invitata odata la o emisiune de pe programul Kanal D, draga noastra Buzuca nu s-a putut abtine sa nu povesteasca o intamplare .. : "Eram intr-un mall in Bucuresti acum vreo 3 zile ... si ma indreptam (eram extrem de grabita) si .... trebuia sa ajung undeva si cand sunt grabita ... aaaa ... din pacate nu stiu, ... ma uit in fata, nu prea ma uit cine e in stanga, cine e in dreapta si ... la un moment dat vad un tip anost ... semana asa milog a ... tot sters complet ... ca statea cu 2 hartii in fata asa la coada in fata la o banca ... nu stiu, ori sa schimbe 10 euro sau 10 dolari, nu stiu ... si eu glont ca sa ajung acolo unde vroiam ... la un moment dat ... cand ma uit mai atenta ... era Fundu si zic ... : <<>>, la care el zambind: <<>>; zic : <<>> " Ia o pauza apoi continua sa comenteze aceasta intamplare .. : "Ce se intampla? Ei, saracii (se refera la carcotasi), ca majoritatea oamenilor, cand stau fata in fata cu mine ... aaaa ... neavand ceea ce trebuie sa aiba barbatii in general ... aaa ... nu curaj sa spun ... dom`le, apreciez omul care spune: <<>>" bla-bla-bla .... Bineinteles la urmatoarea emisiune a carcotasilor, Huidu ii raspunde laudator: "Draga Oana, stimata si nefericita chivutza, eu eram la bancomat, iar daca tie-ti place sa te injuri cu lumea pe strada, noi am invatat ca a spune <<>> sau <<>> este un gest de bun simt si nicidecum de lasitate si, oricum, nu cu tine personal avem ceva, ci cu naravurile, mahalaua, prostul gust si infantuarea pe care le reprezinti cu brio. Ofticoaso!!", incheie intr-un mod extraordinar Huidu ... Bravoooo!!

Intr-o alta emisiune ... atingandu-se subiectul despre "fundu si gaineatza" (cum Oana ii porecleste fara a avea vreun efect asupra publicului) ... don`soara noastra ne uimeste nu iar, ci din nou : "Ei trebuie sa se roage de sanatatea mea, sa-mi aprinda cate o lumanare, ca datorita mie si-au luat ei salariile mult timp ... ei sunt niste penibili lamentabili ... " Saracutza de tine, Buzuco !! :)) Sa stii ca ai dreptate, caci fara tine nu am mai avea noi de ce sa radem asa tare !! De aceea iti multumim ! :))

Cu cantatul sta prost tare. Chiar ea a recunoscut la un moment dat ca este AFOANA (ma rog, corect era "afon"). Apoi la vocabular mai are multeeee de invatat si ar trebui sa ia clasele primare de la capat, iar la comportament, cica e o "mare doamna" :)) Sa speram ca e asa, Onutzo !! ... doar se stie ca speranta moare ultima ! :)) =))

De neuitat este atunci cand si-a expus ea chiloteii, nu numai aunci cand se apleca oleak si i se vedea tot curu`, dar a si povestit ea odata ca pe la varsta de 6-7 ani, dupa ce purta chiloteii ii punea intr-o punga pana se adunau vreo 10 perechi si apoi direct la cosul de gunoi ajungeau ... Era educata querida noastra! :))
Acum ca s-a terminat telenovela, sarmana de ea se tot baga in seama pe la toate emisiunile .... doar, doar ... poate o mai putea sa-si lipeasca si ea buzele de un contract s-o scoata din foame ... dar pana atunci isi mai face publicitate de mahala, cum ea stie cel mai bine ...

In concluzie, vreau sa o corectez cu ce a spus ea despre carcotasi intr-o emisiune si, anume, ca ei "instiga oamenii la golanie", poi atunci ea instiga oamenii la sinucidere, ca parca ai face o saritura cand vezi asemenea specimene "inteligente" ... :)) Aaaa .... si tineti minte, in caz ca urmeaza sa o ascultati live, mai intai inarmati-va, oameni buni, cu dopuri in urechi, diapazoane si alte instrumente ... asta, bineinteles, daca tineti la sanatatea urechilor dumneavoastra .. :-s

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu