17 august 2012

Lady Gaga


Să-i ierte Dumnezeu pe cei 35.000 de fani care au luat parte aseară la evenimentul satanic de maximă intensitate! Diavolul e pe pământ și se ascunde sub chipul lui Lady Gaga.
Cum au putut să cadă sub vraja Satanei? Cum au putut să sfideze legile creștine? Acest Antichrist contemporan a corupt mințile oamenilor mai slabi de înger, i-a atras în partea întunecată a desfrânării, i-a prostit, i-a manipulat.
Zeci de mii de suflete au decăzut în urma ritualului ocult și alte milioane de suflete sunt atrase involuntar în această vâltoare masonică inițiată de “Curva omenirii”, ce întruchipează cea mai de jos speță a firii umane.
Biserica nu a fost de acord încă de la început. Până și prea-creștinul Gigi Becali este total scârbit de prestația păcătoasei de Lady Gaga!



Au fost și alții care au încercat să oprească această propagandă satanistă, dar în zadar. Forța răului a fost mai puternică.
Și, totuși, cum au putut s-o primească pe această creatură în București, în România, într-o țară creștină? Din cauza asta ne merge nouă atât de prost.
Ce Lady Gaga? Aia e voce? Alea-s melodii? Asta a câștigat 5 premii Grammy? O înnebunit lumea! Nici nu poți să dai din fund pe muzica ei... Mai bine îl aduceau pe Nicolae Guță, care e creștin, și făcea un show live și extraordinar.
Feriți-vă, oameni buni! Împotriviți-vă Diavolului! Iar data viitoare, ca să nu cădeți în ispită, înarmați-vă cu mai multe cruci sfințite, cu aghiazmă și tămâie și, nu în ultimul rând, să nu uitați de Biblie!
Amin!



** Acest post este 100% sarcastic, dedicat, în mod special, prea-credincioșilor!


Piața Constituției plină de "sataniști":





Nu sunt fan înrăit, îmi plac doar câteva melodii ale ei. Totodată, îi apreciez vocea, originalitatea și faptul că ea chiar face un show adevărat. Poți să spui despre ea că e excentrică, nonconformistă, dar în niciun caz că e diavolul în picioare.

Iar ...  melodia mea preferată este:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu